Siguranta

Europrim beneficiaza de o asigurare suplimentara pentru transportul rutier international de marfuri, valoarea acestei asigurari putand fi suplimentata in functie de valoarea marfii transportate.

Profesionalism

Utilizam in munca noastra programe de ultima generatie, pentru a fi cat mai eficienti si a crea cele mai bune solutii pentru colaboratorii nostri. Suntem prompti si flexibili.

Operativitate

In permanenta tinem legatura cu soferii, astfel ca putem trimite un camion oriunde este solicitat, in cel mai scurt timp.

CE SPUN CLIENTII

“Avem cea mai buna colaborare cu Europrim Shipping, acestia fiind cel mai important partener al nostru in ceea ce priveste transportul maritim in special in regim de grupaj, ei ne-au ajutat sa castigam importante oportunitati de afaceri, ei au experienta si profesionalismul care ne sunt necesare pentru a oferi cea mai buna solutie si cel mai bun sfat clientilor nostri, mentinand businessul eficient din punct de vedere al pretului si al livrarilor rapide. Angajatii Europrim Shipping au atitudine pro-activa si cunostintele necesare pentru a preveni orice obstacol care ar putea aparea in cursul transporturilor, ei putand oferi consultanta si sprijin chiar pentru transporturi care necesita conditii speciale.” Alina Jura, Special Services Coordinator, TNT Romania

“Impartasim cu Europrim Shipping SRL o relatie de afaceri care dureaza de ani buni datorita serviciilor de inalta calitate furnizate. Sunt de incredere, flexibili si orientati catre client.” Valentin Nitoiu, Project Manager, Ocean Freight Department, KLG Europe Logistics

“Profesionalismul, promptitudinea si eficienta costurilor fac diferenta in industria transporturilor. Europrim Shipping are grija de aceste detalii importante, demonstrand ca ne putem baza pe serviciile lor. Suntem foarte mandri in a-I avea pe Europrim ca partener pentru transporturile noastre LCL.” Vasile Arnautu, Freight Operation Manager, Pegasus SCS.

“Trebuie mentionat ca suntem pe deplin satisfacuti atat de ofertele bune trimise in mod rapid, cat si de solutiile complete propuse noua, solutii care ne-au facut clientii multumiti. Speram sa colaboram cu Europrim Shipping la acelasi nivel calitativ si pe viitor, crescandu-ne afacerea pe baze solide.” Vasile Savulescu, CEO, Senior Cargo.

“Europrim Shipping SRL este unul dintre cei mai importanti parteneri de afaceri ai Rhenus in domeniul transporturi LCL si aeriene. Cooperarea dintre companiile noastre, inca de la inceput pana in momentul de fata, este una dintre cele mai bune avute cu o firma de servicii logistice.” Vasile Stancu, Managing Director, Rhenus Logistics.

“Firma noastra lucreaza cu Europrim de multi ani, am aflat ca aceasta colaborare este una foarte productiva si acest lucru este posibil atunci cand ambii parteneri vin cu ceva valoros de contribuit in cladirea relatiei de afaceri. Europrim activeaza intr-un mod profesional si stabil, angajatii sai oferindu-ne increderea necesara ca marfa clientilor nostri este pe maini bune.” Marian Calafus, CEO, Black Sea Crown.

“Au reusit sa ne castige increderea prin profesionalismul si experienta angajatilor, astfel incat Europrim Shipping a devenit furnizorul nostru numarul 1 pentru transporturi maritime in regim de grupaj”. Catalin Chitoiu, CEO, Cargo Trans Solutions.

“Continuam sa lucram cu Europrim Shipping in special pe volumele din Far East, asigurandu-ne un parteneriat profitabil de ambele parti.” Gyll Gageatu, Managing Director, Continental Logistics.

“Express Interfracht Romania lucreaza cu Europrim Shipping din noiembrie 2011, pe domeniul depozitare si manipulare marfuri . Au raspuns intotdeauna cu promptitudine cerintelor noastre si ne-au oferit in permanenta informatii privind desfasurarea activitatilor de depozitare-manipulare marfuri.” Valeria Mateescu, Air and Sea Department, Express Interfracht.

“Firma noastra lucreaza cu Europrim Shipping de aproximativ un an si jumatate, mai ales pe transport aerian si maritim in regim de grupaj. Apreciem foarte mult neutralitatea lor fata de clientii nostri, acestia nefiind vreodata contactati direct de catre Europrim. Cu siguranta vom continua sa lucram impreuna in continuare si sa dezvoltam si mai mult relatia noastra.” Doina Gergheli, Sales Manager, Shiptrans.

“Multumim Europrim Shipping pentru colaborare si speram ca in viitor sa o mentinem la aceleasi niveluri calitative de pana acum.” Dana Ciulea, Air & Sea Cargo Manager, World Media Trans.

"Personalul Europrim reprezinta motivul pentru care imi face placere sa lucrez cu aceasta firma. Sunt proactivi si apreciez atitudinea lor "can do". Suntem in mod continuu impresionati de cunostintele de specialitate in domeniu si de solutiile lor rapide." Cristina Derebei, Import & Export Sales Representative, F&J Container Services.

"Timpii de tranzit foarte buni la grupaj din Asia, preturile competitive si larga acoperire internationala a serviciului de export LCL din Constanta, operativitatea personalului din port complementata de eficienta unui departament de customer service de incredere ne-au facut de-a lungul timpului sa consideram Europrim Shipping un partener de calitate pe care ne bazam oricand in activitatea noastra operationala." Valentin Popescu, Overseas Manager, Calberson Romania.

“Pe parcursul colaborarii am descoperit in Europrim Shipping un partener stabil si de incredere. O echipa profesionista cu care ne face placere sa colaboram.” Alexandru Teican, Seafreight Sales & Operations, M&M Militzer & Munch.

“Avand in vedere colaborarea pe care o avem cu Europrim Shipping de aproape 2 ani de zile, ne face o deosebita placere sa ii recomandam, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai." Cristian Mocanu, Sales Manager, Green Marine Logistics.

« Inapoi

BUCURESTI Tel: 021 4109033; Fax: 021 4100608 bucuresti@europrim.ro
ARAD Tel: +40 747 242 306 arad@europrim.ro
BRASOV Telefon: 0368 456 034; 0368 456 035; Fax: 0368 454 088 brasov@europrim.ro
CONSTANTA Tel: 0742 098 071; Fax: 0241 484 045 constanta@europrim.ro
CRAIOVA Tel: +40 745 759 041 craiova@europrim.ro
CLUJ Tel: 364 410 216 Fax: 364 816 963 cluj@europrim.ro
IASI Tel: 746 158 883; 214 109 033 iasi@europrim.ro
TIMISOARA Tel. 356 178 780; Mobil: 0751 175 944; 0751 175 945; timisoara@europrim.ro
VARNA Tel. +35987982399/+40749116658 Tel/Fax: +35986822717 office@europrim.bg
CHISINAU Telefon: +3 7469 332 125 office@europrim.md
Europrim Group are grija de datele dvs. confidentiale.
Politica de confidentialitate